Hendriks as

Rørleggertjenester i Rena

Trenger du rørlegger er jeg den rette til å gjøre jobben for deg. Jeg kan montere alt av rør på badkjøkken og vaskerom. I tillegg kan jeg ta meg av installasjon av vannbåren varme samt boring av vann for brønn eller vannbåren varme. Jeg har også gode samarbeidspartnere innen mur og flis, og sammen får vi jobben gjort slik du ønsker det. Jeg er godkjent for ansvarsrett innen områdene sanitær-, varme- og slukkeinstallasjoner.  Ta kontakt for gratis befaring!

Som sertifisert kjølemontør kan jeg fylle på kjølemedium i klimaanlegg i hus og bil. Boring etter vann for brønn eller vannbåren varme. Installasjon, vedlikehold eller reparasjon av kjølehjørne eller fryserom, samt klimaanlegg. Elektrojobber gjøres i samarbeide med autorisert el-installatør.

Vaktmestertjenester

Hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre det, er det bedre du ringer meg enn å sette i gang helt selv. Jeg kan gjøre vaktmestertjenester som montering, vedlikehold eller reparasjon av rør, elektro, kjøling og ventilasjon, kjøkken, bad og vaskerom. Jeg gjør også snekker- og murerarbeid i tillegg til å hjelpe deg med å flytte på ting. Ta kontakt om du har en utfordring du ønsker å få hjelp med, så ser vi på det sammen.

Mer informasjon finner du her:


rør


kjøling/klima/varme


sanitair


vaktmester

E-POST: post@hendriks.no
TELEFON: (+47) 92232401

ADRESS: Arnestadgutua 163, 2450 Rena

Bankkonto: 18224433235

MVA: NO 998466717


Feil: Kontaktskjema ikke funnet.Facebook

Be om tilbud

Referanse


webshop

logoahlsell
logohoiax
logoviega
logo_mitsubishi
logodahl

Du finner mer informasjon om hendriks as her:


Klikk her

Lukk meny