Johan Hendriks

Eier

Sertifikater

om meg

Jeg heter Johan Hendriks og er født i Valkenswaard, Nederland. Jeg kom til Norge og Rena i 2002.  Jeg  valgte å flytte til Norge er først og fremst på grunn av min interesse for hundekjøring. Da var Østerdalenmed mye snø og god plass et godt valg, og her trives jeg og barna godt.

Da jeg kom til Rena jobbet jeg først som kjølemontør i ett år, før jeg fikk en job som rørlegger hos Jørstad. Først på avdeling Hamar, seinere på avdeling Elverum som rørlegger og bas. Jeg har jobbet mye for Trysil kommune og Åmot kommune, jeg har vært mye i Trysilfjellet og ikke minst har je vært innom nesten alle bygg i Rena leir og i Regionfelt Østlandet.

I 2013 startet jeg firmaet Hendriks AS og jeg gjør stort sett alle jobber i forbindelse med rør, klima, kjøling og øverige vaktmestertjenester. Fordelen for deg er at du slipper å leie inn flere forkjellige bedrifter, alt gjøres fortløpende of i riktig rekkefølge. Jeg jobber også i tett samarbeide med lokale mur- elektriker og snekkerfirmaer når det er nødvendig.

Utdanning

2005-2006

Vg3 rørleggerfag (for norsk godgjenning), Norge

1994-1995

Kjøleteknisk utdanning, Nederland

1985-1988

Teknisk høyskole, Nederland

Skills

Photoshop 89%
WordPress 61%
Illustrator 71%
InDesign 50%
Html & CSS 85%

Contact

Lukk meny