BEVEGELSESBEHANDLING

Energy Control®
Kronisk tretthet? – Gå for Energy Control®

Lider du av tretthet på grunn av for eksempel utbrenthet, KOLS, diabetes type 2 eller hjerteproblemer? Delta deretter i Energy Control®-metoden på Cross. Energy Control® er et spesielt trenings- og terapiprogram for behandling av mennesker med langvarig alvorlig utmattelse. Mer enn 95% av klienter som faktisk begynner å bruke Energy Control®-metoden, føler seg montør innen 6 uker.

Energy Control® tilbyr deg et program som er skreddersydd til kroppen din. Dette er bra for utvinning, balanse og stimulering av energiledelsen din. Trening hjelper, forutsatt at du aksepterer at startkapasiteten din er lav og at tilstrekkelig hvile er minst like viktig. Forebygging er bedre enn å kurere … Energy Control® gjør begge deler.

Energy Control®-metoden starter med en måling av energiinntaket i ro og under trening. Metoden ble utviklet av Stans van der Poel og er grundig undersøkt

Denne målingen starter med en hviletest og en sykkeltest på en innendørs sykkel. Basert på denne testen blir det utarbeidet et meget nøyaktig individuelt tilpasset treningsprogram. Trening foregår i en syklus på 6 uker. I tillegg til å forbedre tilstanden, blir mye oppmerksomhet rettet mot pust og avslapning. Der det er nødvendig, kan du stole på mental coaching eller ernæringsstøtte.

Lukk meny